Printesele si Eroii Autohtoni

Panorama iubirilor pierdute in valurile marii , povesti scrise de maini ce tremura de dor in serile in care luna si stelele danseaza melodii cantate in picturile de dor.

Si oare este scris ca un erou pe calul lui sa vina sa salveze printesa din noi?

Cat de nedrept pentru un barbat sa foloseasca sabia adevarului manata de minciunile societatii. Cum poate oare el sa ne apare de calaii sufletului nostru ? Cu ce fantasme ale trecutului trebuie sa se lupte barbatul ce iubeste o femeie?

Caci toata drama adusa in lupta eroului ce salveaza printesa este creata chiar de ea. Balaurul autohton ce poarta hainele unui fost iubit gelos si agresiv de care iubitul trebuie sa ne salveze, toate lipsurile noastre din suflet pe care el trebuie sa le compenseze cu cadouri scumpe si calatorii in destinatii exotice doar ca pozele noastre de instagram sa arate mai bine si sa ne lumineze chipul mai frumos aducand ce nu putem cuprinde intr-o poza comuna intr-o sufragerie in care impartim iubirea in doi.

Noii eroi autohtoni sunt cu mult mai puternici si luptatori decat toti fostii gladiatori ai trecutului. Ei in aceste zile lupta cu fiinte imaginare create de noi printesele societatii. Acesti eroi in armura lor merita mai multa iubire si respect decat toti ceilalti barbatii care se luptau cu animale salbatice ca sa ne asigure mancarea si protectia. In aceste zile in care totul pare atat de la indemana , fericirea noastra este atat de rara. Ei se lupta cu traficul si programul incarcat , cu stresul un mare balaur al secolului 20 doar pentru ca serile noastre sa fie pline de calm si dragoste , de intelegere si fericire.

Dar si acesti eroi la fel ca ceilalti isi merita dupa luptele date , trofeul. Dar oare ce au ei nevoie intr-o lume in care totul se cumpara de pe internet si din magazine?

Poate ca la fel ca si noi duc lipsa de tot ce nu poate fi achizitionat. De fericire, calmitate, blandete si intelegere si binenteles o sexualitate sanatoasa in cuplu.

Acestea sunt luptele noastre ale femeilor, de a pastra intr-o lume in care sexul este produsul numarul unu vandut in toate colturile, exact in aceasta societate noi sa pastram o relatie sanatoasa si lipsita de iluziile vandute si amabalate frumos.

Dar oare cum?

Toate revistele, influenceritile , bloguri si emisiunii ne indeamna sa folosim vulgaritatea si lipsa de demnitate in garderoba noastra feminina.

Am vazut recent un prodcast care mi-a placut . In care una din invitate spune clar, pentru ce ne pregatim noi oare atunci cand bem fara masura, ne distram in fiecare weekend si impartim patul cu mai mult de un partener saptamanal sau poate chiar in aceeasi seara. Raspunul e clar ca nu pentru o relatie in doi. Cate dintre noi am capatat oare abilitati care aduc benefii in relatia de cuplu, sau oare cate dintre noi chiar stim care sunt acelea?

Nu cred clar ca poate exista o formula magica de stabilitate a unei relatii dar am invatat pe pielea mea sa ascult si sa observ oamenii care au deja o relatie sanatoasa. Imi este greu sa iau sfaturi despre o relatie fericita de la cineva care este singur sau singura. As vrea cu adevarat oamenii care au reusit sa intretina focul pasiunii si al intelegerii in iubirea de cuplu sa ne impartaseasca din experienta lor si poate dintr-un puzzle minunat de ideei si povesti sa ne facem mapa mentala a unor calitati pe care sa le practicam .

311984172-FlynnRider
3 responses to “Printesele si Eroii Autohtoni”

  1. Superbe articole si atât de profunde spiritual (cele scrise în limba româna) ! Merci! Felicitari!

    Liked by 1 person

    1. Mă bucur foarte mult și îți mulțumesc pentru apreciere 🥰🥰🥰🥰🥰

      Like


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: