Relatiile sunt ca bautura si Sticla

In aceste zile frumoase cu soare si natura ce revine pentru a ne arata frumusetea ciclului de renastere, am decis sa scot din barul vietii mele sticlele relatiilor.

Am inceput sa vad ce as vrea sa beau si ce nu pentru ca mi-am dat seama ca ma simteam infometata de a bea nu de a manca.

Uitadu-ma la Barul meu mental am inceput sa vad diferite bautauri ce se asemanau atat de mult cu relatiile de famile, iubire sau prietenie care le-am avut pana acum . Am simtit ca e momentul sa fac inventarul si sa raman doar cu ce sufletul meu vreau sa consume.

Am luat in mana o sticla minunata, de culoarea nisipului ce continea in ea un lichior tare si ametitor, am simtit cum din toate sticlele m-a atras cel mai mult, asemenea unei Fete Morgana in destern. Aveam in mana sticla iluziei de mai bine in relatii. Si am gustat. Gustul era nici amar dar nici dulce, era un gust ce parca avea de toate dar in final nimic special. Si tot beam din sticla si am inteles ca nu avea nici un efect, nici de a potoli setea si nici de a ameti mintea.

Atunci in fata mea ecranul mental a pornit si am inceput sa vad persoane din familia mea,, prieteni sau fosti iubiti ce se asemanau cu sticla si cu continutul ei. Acele persoane care vand iluzia de a potoli o sete sufleteasca doar folosind cuvinte dar pleaca atunci cand este ceruta actiunea. Iar apoi in secunde in fata mea am vazut ca acei oameni erau ceva din mine. Si eu la randul meu am fost la fel. Nu m-am tinut de promisiunile de a ajunge la timp la o intalnire, am spus ca voi savarsi multe dar in final nimic, mi-am dat cuvantul pentru a indeplini lucruri si nu mi l-am tinut pana la final.

Am luat sticla si am pus-o in cutia de reciclat. Atunci am observat cum aproape tot barul s-a golit sub privirea mea plina de surprindere.

Am inteles pentru prima oara ce inseamna jocul de domino si acel efect in lant care poate determina o schimbare reala.

M-am apucat atunci sa sterg praful , sa rearanjez sticlele ramase si sa las locul gol pentru a crea mental alte sticle si alte bauturi.

cocktail
3 responses to “Relatiile sunt ca bautura si Sticla”

  1. Si, când te gândesti ca majoritatea se îmbata cu apa de ploaie… 😉
    „Voi toti cei insetati, veniti la ape, chiar si cel ce n-are bani! Veniti si cumparati bucate, veniti si cumparati vin si lapte fara bani si fara plata!” https://ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/isaia/55/
    Un sfârsit de saptamâna cu belsug de apa cristalina! 💥💔💫

    Liked by 1 person

  2. Great post yes absolutely relationship is like bottle of drink! Well shared

    Like


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: